Strongflex

Poljski Strongflex je priznani proizvajalec komponent podvozja iz umetnih materialov. Komponente, kot so puše, gumice, selen bloki in razni nosilci, so izdelane iz kvalitetnega poliuretana, so zelo preproste za vgradnjo, njihova vzdržljivost pa je doživljenska. To jamči tudi proizvajalec sam z doživljensko garancijostrong>.

Serijske komponente so izdelane iz gume, guma pa se stara in posledično izgublja svojo trdnost ter kvaliteto. Pojavijo se neprijetni zvoki iz podvozja ob vožnjah preko neravnin, opazno se poslabša tudi vodljivost vozila, kar pa negativno vpliva na varnost vožnje.

Ker pa so Strongflex komponente izdelane iz umetnih mas, se le-te ne starajo in ne izgubljajo svojih prvotnih lastnosti. Ne le, da z menjavo komponent povrnemo trdnost podvozja na originalno stanje, s tovrstno nadgradnjo celo izboljšamo vozne lastnosti.

Poliuretan je namreč do 30% trdnejši od nove gume, tako da občutno vpliva na vožnjo in varnost, zaradi dolge življenske dobe pa tudi ni več potrebe po nadaljnih menjavah.

Strongflex ponuja dve različni trdoti v rdeči (80 ShA) in rumeni (90 ShA) barvi. Taka trdota materiala je primerljiva s peto čevlja. Rumene komponente iz programa Sport so namenjene uporabi v motošportu in so brez garancije.

Za več informacij nam pišite na info@jdperformance.si