Schmiedmann

Schmiedmann je dansko podjetje, ki se ukvarja z distribucijo delov izključno za vozila BMW in Mini. V njihovem katalogu se nahaja kar okoli 500.000 različnih produktov, ki obsegajo vse od originalom enakovrednih in originalnih rezervnih delov, dodatkov za predelave in dodelave mehanskih sklopov (tuning) ter zunanjosti (styling) do profesionalnih dirkaških komponent.

Ponudba dodatne opreme vključuje veliko zvenečih imen: EBC ter Zimmermann zavorni sistemi, Bilstein vzmetenja, K&N filtri, Sachs sklopke, Quaife diferenciali, Supersprint ter Eisenmann izpušni sistemi, Recaro športni sedeži ter še veliko več. Seveda ne manjkata niti hišna predelovalca BMW Motorsport in BMW Performance ter druge priljubljene BMW tuning hiše kot so Alpina, AC Schnitzer in Hamann.

Prednost Schmiedmanna je v ugodnih cenah za garantirano originalne in kakovostne dele.

Ponudbo lahko vidite na www.schmiedmann.com, prav vsi artikli pa so dobavljivi tudi pri nas.

Za najlažje in najbolj točno iskanje predlagamo, da v iskalni niz na njihovi spletni strani vnesete kataloško številko željenega dela, saj v prikazanem katalogu niso vidni vsi artikli. Za točne kataloške številke svetujemo vpogled na spletni strani bmwfans.info. Potrebujete le zadnjih 7 mest številke šasije.

Lahko pa se obrnete najprej na nas in poiščemo namesto vas.

Za več informacij nam pišite na info@jdperformance.si